Realitza ara la teua pre-matrícula a l'Escola de Música, Dansa i Teatre de L'Artística Manisense i reserva la teua plaça per al curs 2015/2016.

Els interessats i interessades poden sol·licitar més informació en secretaria de l'Escola, de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores i en els telèfons 961 531 783 i 606 566 697. La pre-matrícula es podrà realitzar fins el pròxim 30 de juny, tot i que la matrícula està oberta durant tot el curs. El curs escolar 2015/2016 començarà el pròxim 17 de setembre. 

Oferta educativa

L'Escola, que compta actualment amb més de 250 alumnes, imparteix ensenyaments elementals de música, així com els dos primers anys d'ensenyaments professionals. Els estudis de música es poden iniciar als 3 anys amb el programa de Jardí Musical de l'Escola i amb 6 els cursos preparatoris, per a començar ja amb 8 anys la formació corresponent als ensenyaments elementals.

L'Artística Manisense presta de forma gratuïta l'instrument al seu alumnat durant tot el període d'aprenentatge en l'Escola. Les especialitats d'instrument ofertes en l'Escola són: clarinet, fagot, flauta, oboè, saxo, bombardí, trompa, trompeta, trombó, tuba, percussió, violí, viola, violoncel, contrabaix, piano i cant.

A més de les clases de solfeig i instrument, els i les alumnes poden accedir també de forma gratuïta a formació de conjunt instrumental a través de les assignatures de Banda Infantil i Juvenil, Orquestra Juvenil, Cor Infantil i Cor Juvenil.

L'Artística Manisense compta també amb una Escola d'Adults de solfeig i instrument, amb classes adaptades específicament a les seues necessitats d'aprenentatge i sense límit d'edat.

A banda de la formació musical, l'Escola compta també amb classes de dansa a partir dels 4 anys, classes de teatre i classes de batucada, adaptades a persones sense formació musical.

Tot supervisat per un claustre integrat per professorat titulat, que proporciona una oferta educativa de qualitat i adaptada a les necessitats dels alumnes.

Més informació sobre l'Escola

Els beneficis de l'educació musical