/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-513.11.1.lve.el8.x86_64 #1 SMP Thu Jan 18 16:21:02 UTC 2024 x86_64

La Manisense Big Band naix el 2011 per iniciativa d'un grup de músics de L'Artística Manisense aficionats a la música jazz. Els impulsors del projecte musical foren el músics Joaquín Jesús Sánchez Chust i Juan José Lara Martínez, músics saxofonistes de la Societat, amb la col·laboració d'altres músics interessats a tocar música que s'apartara del repertori comú per a banda.

El repertori de l'agrupació recull algunes de les peces més conegudes del jazz i de l'anomenada música lleugera, que ha fet dels seus concerts tot un èxit de públic. Manuel Constancio García, amb una llarga trajectòria com a músic i professor, ha sigut l'encarregat de dirigir aquesta formació des dels seus inicis, amb la qual han realitzar diversos concerts a Manises i a altres localitats valencianes.

L'agrupació s'ha consolidat com una proposta musical de qualitat en pocs anys, tot i continuar amb el seu esperit de millora i expansió. Amb la col·laboració de músics professionals com el compositor Francisco Tárrega Castellano, i les suggerències i aportacions d'altres músics, aquest projecte busca donar una nova eixida a les inquietuds dels nostres músics i aficionats dins de l'espai cultural de L'Artística Manisense.