Qui som

La Societat Musical L'Artística Manisense és una associació sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és el foment de la música i la cultura a la ciutat de Manises. La societat compta amb una Escola de Música, Dansa i Teatre, i amb diverses agrupacions musicals entre les quals destaquen la Banda Titular, l'Orquestra, el Cor Polifònic i la Manisense Big Band, totes elles integrades per músics amateurs. Actualment, L'Artística Manisense és l'associació cultural més important de Manises. 


/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-513.11.1.lve.el8.x86_64 #1 SMP Thu Jan 18 16:21:02 UTC 2024 x86_64

El pròxim 3 de juny, L'Artística Manisense celebra la seua Jornada de Portes Obertes. Tot un dia amb activitats per a totes les edats: tallers, jocs i concerts musicals.

Llegeix més...

Ja pots matricular-te en l'Escola de Música de L'Artística Manisense per al curs 2022/2023. Vine ara i reserva la teua plaça.

Llegeix més...

Ja pots matricular-te en l'Escola de Música de L'Artística Manisense per al curs 2023/2024. Vine ara i reserva la teua plaça.

Llegeix més...

La Banda Simfònica de L’Artística Manisense, dirigida per Bram Sniekers, ha sigut la vencedora del 48 Certamen Internacional de Música Vila d’Altea, celebrat aquest dissabte 10 de desembre al Palau Altea de la localitat de la Marina Baixa.

Llegeix més...

La Banda Simfònica de L'Artística Manisense participa el pròxim 10 de desembre en el Certamen Internacional de Música Vila d'Altea i ho farà amb una obra d'encàrrec del compositor Ximo Tarín Micó. Acompanya'ns al Certamen i dona el teu suport a la nostra Banda. Més informació sobre entrades i autobusos ací.

Dimarts 4 d'octubre, el programa Bona Vesprada d'À Punt ha visitat L'Artística Manisense dins l'especial que han dedicat a la localitat de Manises. 

Llegeix més...

Subcategories