Qui som

La Societat Musical L'Artística Manisense és una associació sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és el foment de la música i la cultura a la ciutat de Manises. La societat compta amb una Escola de Música, Dansa i Teatre, i amb diverses agrupacions musicals entre les quals destaquen la Banda Titular, l'Orquestra, el Cor Polifònic i la Manisense Big Band, totes elles integrades per músics amateurs. Actualment, L'Artística Manisense és l'associació cultural més important de Manises. 

Dissabte 18 de setembre, a les 19:30 hores, la Banda Simfònica de L'Artística Manisense ofereix un concert a l'aire lliure al Pati del Centre Cultural Les Simetes de Manises, al Barri Sant Francesc. Direcció: Bram Sniekers.

Obert el termini de matrícula per al curs 2021/2022 a l'Escola de Música de L'Artística Manisense. Reserva ja la teua plaça!

Llegeix més...
Tags: escola  

L'Orquestra de L'Artística Manisense, baix la direcció de Joan F. Miquel Zanón, va actuar el passat diumenge 4 de julio a l'Auditori Molí de Vila en el marc del Festival d'Orquestres de Quart de Poblet.

Llegeix més...

La Banda Simfònica de L'Artística Manisense, baix la direcció de Bram Sniekers, va tancar la temporada dissabte 3 de juliol amb un concert a l'aire lliure al Passeig Guillermo de Osma.

Llegeix més...

L'Escola de Música de L'Artística Manisense va tancar el curs dissabte 26 de juny amb un festival a les portes de la societat.

Llegeix més...
Tags: escola  

La Banda Juvenil de L'Artística Manisense es va desplaçar dissabte passat a Picassent (València) per a participar en la XX Trobada de Bandes Juvenils de L'Horta Sud, activitat organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...

La Batucada Zumba Li-Xe de l'Artística Manisense participó el pasado día 23 en los actos conmemorativos de las Fiestas de San Juan organizados por la Falla Maestro Serrano – Alicante de Xirivella (Valencia), a las 13:30 horas.
Su vibrante actuación despertó la euforia de los asistentes que se contagiaron del ritmo de nuestra batucada, propiciando que su repertorio de alrededor de 30 minutos se quedara corto para la mayoría del público, pero era el turno de las paellas.
Con este acto la Batucada Zumba Li-Xe da por finalizado el presente curso escolar (2018-2019) con renovada ilusión de seguir creciendo para hacer disfrutar a los vecinos de Manises y a la ciudadanía en general.

Tags: batucada