/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-305.10.2.2.lve.el8.x86_64 #1 SMP Wed Jul 28 12:08:46 EDT 2021 x86_64

SEGON PREMI, III Concurs de Bandes Civils. Turís 1976.

PRIMER PREMI, Certamen Internacional de la Fira de Juliol. València 1976.

PRIMER PREMI, IV Concurs de Bandes Civils. Foios 1976.

PRIMER PREMI, IV Concurs de Bandes Civils , Fase Provincial, Alboraia 1977

PRIMER PREMI, II Certamen de Bandes Civils, Fase Regional, Nules 1978.

SEGON PREMI, Segona Secció, Certamen de la Fira de Juliol. València 1979.

PRIMER PREMI, Secció Segona, Certamen Internacional de València 1980.

PRIMER PREMI, Secció Primera del Certamen de la Fira de Juliol, amb la mateixa puntuació que la banda CONCLOU HARMONIE de la ciutat holandesa de Thorn. València 1982.

PRIMER PREMI, Secció Primera del Certamen de la Fira de Juliol. València 1984.

SEMIFINALISTA, Concurs de Bandes de Música organitzat per TVE “Gente Joven”, en el que la nostra banda va obtindre la màxima puntuació entre les vint-i-quatre bandes participants (1984).

PRIMER PREMI, en la final d'aquest concurs organitzat per TVE i celebrat a la ciutat de Llíria (1985).

PRIMER PREMI, Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, Secció Especial B, 1986.

PRIMER PREMI, Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, Secció Especial B, 1989.

Certamen “Ciutat de València”, 1989

PRIMER PREMI I MENCIÓ D'HONOR, Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, Secció Especial B, 1992.

PRIMER PREMI, Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, Secció d'Honor, 1995

Certamen “Ciutat de València”, 1995

PRIMER PREMI, XXV Certamen Internacional de Bandes Vila d'Altea, 1996.

PRIMER PREMI, XXXIV Certamen Internacional de Bandes Vila d'Altea, 2005

CINQUENA PLAÇA. Certamen Internacional de Kerkrade (Secció de Concert).Kerkrade (Holanda). 2009

SEGON PREMI, Certamen Internacional de Bandes de Música de València, Secció d'Honor, 2014.

PRIMER PREMI, LXXII Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera, 2019.

Certamen “Vila d’Altea”, 2005

Medalla d’Argent a les Belles Arts, compartida amb totes les bandes de música pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, concedida pel Ministeri de Cultura. Igualment la més Alta Distinció de la Generalitat Valenciana, concedida a l'octubre de 1994.

Àmfora d'Or, concedida pels clavaris de les Santes Justa i Rufina, patrones de la ceràmica i de Manises al juliol de 1993 pel seu interés cultural i associatiu.

Medalla d’Or al Mèrit Cultural, lliurada a les Societats Musicals de la Comarca de L’Horta Sud, concedida per la Diputació de València al març del 2007.

Premi 9 d'octubre, lliurat per l'ajuntament de Manises l'octubre de 2009.

 

Gires

Al maig de 1983, la banda actua a Lió (França), a Bönn (Alemanya) i a Thorn, Kerkrade i Brunssun (Holanda). Com a conseqüència de l'èxit obtingut en aquest viatge, dos anys més tard, la banda visita la ciutat francesa de Venissieux, on és acollida amb afecte per la colònia espanyola. Al setembre de 1987, la banda actua en un concert a Múrcia. Després d'un parèntesi de cinc anys sense eixir de les nostres fronteres, al juliol de 1990, “La Artística Manisense”, inicia una nova gira per terres germàniques, sent Bruschsal, la ciutat que ens acull, a l'auditori de la qual la banda dóna un concert que es repetiria amb el mateix èxit al Castell d'Ettlingen i l'Auditori de Buegerzentrum. Aquesta gira acaba a Holanda, a l'entranyable ciutat de Thorn, on la nostra banda és novament aplaudida.

Concert a Ettlingen (Alemanya) 199Al setembre de 1997, celebra el concert que posava colofó al tancament de les festes patronals, de la ciutat de Mora (Toledo) i igual que en altres ciutats, es va reconéixer la seua qualitat i interpretació musical de les obres triades.A l'abril de 2002 la banda realitza una gira per Madrid, actuant a Alcalà de Henares, sent el director en aquesta ocasió, José Alamà Gil. En octubre de 2004, l’agrupació realitza un viatge per Portugal, visitant les ciutats de Lisboa i Coïmbra, i actua a l’auditori d’aquesta última ciutat portuguesa sota la direcció del seu director, Pere Vicente Alamà. En setembre de 2008, la banda titular tornà a Portugal de gira, esta vegada a la ciutat de Tomar. L'última eixida va ser a la localitat d'Alcázar de San Juan, amb motiu del homenatge del cronista de la Societat, Luis Montesinos.