/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-513.11.1.lve.el8.x86_64 #1 SMP Thu Jan 18 16:21:02 UTC 2024 x86_64

 L'Escola de Música, Dansa i Teatre de L'Artística Manisense compta en l'actualitat amb un total de 250 alumnes que cursen Ensenyaments Elementals i Professionals de Música, així com altres especialitats com dansa i teatre.

El claustre de professors està compost per 24 professors i professores que compten amb la formació i perfil adequats a la formació de música, dansa i teatre. Més informació sobre horaris,  pla d'estudis i normes de funcionament.

Música per a bebés d'1 i 2 anys

L'objectiu d'aquesta activitat és iniciar els bebés amb la música a través del Mètode Willems, que es basa en iniciar als xiquets en la música de forma activa, fomentant l'escolta i les habilitats rítmiques a través del joc.

Classes de llenguatge musical

A partir dels tres anys. L'Escola ofereix classes de Jardí Musical des dels tres anys, i classes de preparatori fins que l'alumne pot començar el primer curs de llenguatge musical (solfeig) als 8 anys. L'oferta educativa de l'Escola permet els alumnes aconseguir les capacitats i coneixements necessaris per a superar la prova d'accés al Grau Professional de Música una vegada superat els quatre cursos dels Ensenyaments Elementals. Els alumnes també poden cursar els dos primers cursos d'Ensenyaments Professionals en l'Escola, per a accedir posteriorment mitjançant prova d'accés al segon cicle del Grau Professional al conservatori elegit.

Classes d’instrument

A partir dels 6-7 anys. Des del curs 2013/2014, l'Escola compta amb un curs de preparatori d'instrument que permet els alumnes iniciar-se abans en la pràctica d'un instrument musical, i adquirir un coneixement previ de la tècnica i expressió musical de l'instrument escollit.

L'Artística Manisense presta l'instrument de manera gratuïta als alumnes durant tot el període d'aprenentatge en l'Escola.

Les especialitats d'instrument ofertes en l'Escola són: clarinet, fagot, flauta, oboè, saxo, bombardí, trompa, trompeta, trombó, tuba, percussió, violí, viola, violoncel, contrabaix, piano i cant.

Banda Infantil, Banda Juvenil, Orquestra juvenil i Cor juvenil

L'Escola compta amb diferents assignatures per articular l'assignatura de conjunt instrumental, i iniciar els alumnes en la pràctica musical en grup. Així, la Banda Infantil la cursen els alumnes d’instrument des de 2n curs, mentre que la Banda Juvenil i l'Orquestra Juvenil es cursen a partir de 3r. Totes aquestes assignatures s’imparteixen de forma gratuïta als alumnes de l'Escola.

Les agrupacions juvenils acompleixen la funció de les classes de Conjunt instrumental però, a més, serveixen com a preparació dels músics (joves o adults) per al posterior ingrés a la Banda o Orquestra Simfòniques.

Per al pròxim curs, estem preparant la posada en marxa del Cor Infantil, per tal de treballar la música vocal de conjunt i formar els futurs membres del Cor Juvenil i del Cor d'Adults.

Escola d'adults

L'Escola ofereix classes de solfeig i instrument adaptades específicament per a adults (sense límits d'edat). Els alumnes de l'Escola d'adults també participen en les agrupacions juvenils (Banda o Orquestra) per tal d'adquirir les capacitats necessàries que els permet ingressar més tard en les agrupacions titular, Banda o Orquestra Simfòniques.

 

Contacte

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 606 566 697