Pere Vicente Alamà s'acomiada aquest diumenge com a director després de dotze anys al front de la Banda Simfònica de L'Artística Manisense.

El passat gener, Pere Vicente Alamà comunicava als integrants de la Banda Simfònica, així com a la Junta Directiva, la seua decisió personal de no continuar al front de l'agrupació de L'Artística Manisense. Signficava el punt i final a una etapa de dotze anys.

Després de l'anunci del director, la Societat Musical L'Artística Manisense ha volgut agrair l'esforç i dedicació de Pere Vicente Alamà, baix la batuta del qual la banda simfònica ha actuat en diverses ocasions al Palau de la Música de València, ha realitzat gires per Portugal i ha participat en tres certàmens internacionals com són el Certamen Vila d'Altea (2005); el Certamen Internacional de Kerkrade (2009), on la banda va participar en la màxima secció per invitació expressa de l'organització; i, l'últim d'ells, el Certamen Internacional de Bandes de Música de València (2014) el passat estiu.

Per al concert del pròxim diumenge, Pere Vicente Alamà ha volgut acomiadar-se del públic maniser amb un programa amb obres de Barbieri, Marquina, Chapí, Saent-Saëns i Alfred Reed. L'actuació tindrà lloc aquest diumenge 29 de març a les 12:00 hores a l'Auditori Germanies de Manises.

1503 CartellPereVicente

Fotos: Eva Ripoll/CIBM Valencia