Ja estan disponibles les noves samarretes de L’Artística Manisense per a donar suport a la Banda Simfònica en el seu retorn al Certamen Internacional de Bandes de Música de València.

Els músics de la Banda Simfònica poden recollir la samarreta, disponible en color roig, de forma gratuïta dimarts i dijous de 18:00 a 20:00 hores, en el local de la loteria de L'Artística Maniense. En breu es posarà a la venda per a tots els socis i sòcies interessats.

El disseny de la samarreta destaca les obres que interpretarà la Banda Simfònica en el certamen, que tindrà lloc el pròxim 20 de juliol, així com el regrés de l’agrupació a aquest concurs. L’última vegada que la nostra banda va participar en el certamen valencià va ser l’any 1995.

En aquesta ocasió, la Banda Simfònica de L’Artística Manisense interpretarà l’obra Fantasy Triptych, de Derek Bourgeois com a obra obligada, i el 3r moviment de la 7a Simfonia de Xostakóvitx, com a obra lliure.

Junt a la Banda Simfònica de la nostra societat participaran també la Societat Musical Lira Castellonera de Castelló de la Ribera i l’Ateneu Musical de Cullera.