La Banda Titular de L’Artística Manisense, dirigida per Pere Vicente Alamà, participarà el pròxim 20 de juliol en la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València”, una de les cites musicals més importants del món.

La Banda Titular manisera concursarà dins de la màxima secció junt a les bandes de la Societat Musical “Lira Castellonera” de Castelló de la Ribera i de l’Ateneu Musical de Cullera. Les tres bandes interpretaran com a obra obligada Fantasy Triptych de Derek Bourgeois i una obra de lliure elecció. El certamen se celebrarà en el Palau de la Música de València, en horari encara per determinar.

La Banda Titular de L’Artística Manisense és la principal formació de la nostra societat musical. Actualment compta amb més de 140 músics, alguns dels quals formen part de les principals orquestres i conservatoris espanyols i europeus.

Els últims certàmens en el quals ha participat, baix la batuta de Pere Vicente Alamà, han estat el el Certamen Internacional Vila d’Altea el 2005 o el Certamen Internacional de Kerkrade el 2009, en el qual la Banda va participar en la màxima secció per invitació dels organitzadors. L’última vegada que L’Artística Manisense va participar en el Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València” va ser el 1995, baix la direcció de José Miguel Micó Castellano.