L'Orquestra Simfònica de L'Artística Manisense, dirigida per Joan Miquel Zanón, va actuar al Teatre Principal de Burgos junt a la Jove Orquestra Simfònica d'aquesta ciutat, el passat 25 d'octubre.

Com a formació convidada, l'Orquestra manisera va obrir el concert amb un programa compost de les obres Finlandia de Jean Sibelius, Pompa y circunstancia d'Edward Elgar, Poeta y aldeano de Franz von Suppé i Mar i bel de Ferran Ferrer. Ja en la segona part del concert, la Jove Orquestra Simfònica de Burgos, dirigida per Pedro Bartolomé Arce, va interpretar la 6a Simfonia "Pastoral" de Beethoven.

La Jove Orquestra Simfònica de Burgos va nàixer el 2013 i la seua finalitat és servir de punt d'encontre i de formació per als joves músics burgalesos. Aquest concert ha estat fruit d'un intercanvi musical entre les dues formacions. Així, l'orquestra burgalesa ja va visitar Manises el passat mes de juliol, quan va participar junt a la nostra Orquestra en el Festival d'Orquestres organitzat per L'Artística Manisense a l'Auditori Germanies. 

 

Notícies relacionades

11/07/2015. Crònica del Festival d'Orquestres, per Luis Montesinos