La jove fagotista de L'Artística Manisense, Charo Martínez, va superar les proves per a formar part de la prestigiosa orquestra Gustav Mahler el passat mes de novembre.

Charo Martínez (València, 1995) va iniciar els seus estudis de fagot a l'Escola de Música de L'Artística Manisense i és integrant de la Banda Simfònica de la societat musical. Actualment, és alumna de l'Escola Superior de Música Reina Sofia i forma part de diverses orquestres com l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i és reserva de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

Ara, a més, passa a formar part també de la Jove Orquestra Gustav Mahler, un espai europeu on es potencia el talent dels joves músics, que tenen la possibilitat de formar-se amb els millors directors i solistes.

Actualment, l'orquestra Gustav Mahler, fundada el 1986 pel director Claudio Abbado, està considerada com una de les millors joves orquestres de l'àmbit internacional. Cada any, més de dos mil músics de tota Europa d'entre 16 i 26 anys es presenten a les proves per accedir a aquesta orquestra.

Foto JOGM: Cosimo Filippini