La Banda Simfònica de L'Artística Manisense, baix la direcció de Bram Sniekers, ha aconseguit el primer premi i el premi especial del jurat de la 72 edició del Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera.

El certamen, celebrat el diumenge 28 d'abril a l'Auditori del Mercat de Cullera, va acollir en primer lloc l'actuació de la banda de Manises, que va interpretar el pasdoble Tercio de Quites, de Rafael Talens, i El Jardín de Hera, de José Suñer Oriola, com a obra lliure. L'obra obligada va ser Dragut el Pirata, de Ferrer Ferran.

0419 premi artistica manisense culleraEl jurat, integrat per Ferrer Ferran, Salvador Sebastià i Pascual Balaguer, va atorgar el primer premi a L'Artística Manisense, dotat amb 6.000 euros, en obtenir un total de 203 punts. El segon premi del Certamen va ser per a la Banda de la Asociación Amigos de la Música de Yecla, amb 193,5 punts, i el tercer premi per a la Societat Filharmònica Unió Musical d'Agost, amb 193 punts.

Aquest premi se suma a la resta de guardons de L'Artística Manisense, entre els quals es troben el Primer Premi del Certamen d'Altea en 1996, la Menció d'Honor al Certamen de València en 1992 en la Secció Especial i el Primer Premi en la Secció d'Honor en 1995, o la cinquena plaça al Certamen Internacional de Kerkrade el 2009, on la banda va participar en la secció de concert per invitació expressa de l'organització.

Els àudios del Certamen estaran disponibles al llarg de dilluns 29 d'abril a la web de Nuestras bandas de música.

Més fotos al nostre Facebook.