Qui som

La Societat Musical L'Artística Manisense és una associació sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és el foment de la música i la cultura a la ciutat de Manises. La societat compta amb una Escola de Música, Dansa i Teatre, i amb diverses agrupacions musicals entre les quals destaquen la Banda Titular, l'Orquestra, el Cor Polifònic i la Manisense Big Band, totes elles integrades per músics amateurs. Actualment, L'Artística Manisense és l'associació cultural més important de Manises. 

La Banda Juvenil de L'Artística Manisense es va desplaçar dissabte passat a Picassent (València) per a participar en la XX Trobada de Bandes Juvenils de L'Horta Sud, activitat organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
Un total de 32 bandes juvenils de la Comarca de L'Horta Sud van desfilar al costat de la banda convidada de l'Associació Musical Amics de la Música de Casasimarro (Cuenca), és a dir, al voltant de 1.200 músics.
Fet la calor sufocant d'aqueix dia, l'organització va tindre a bé preparar una cercavila de curt recorregut que van agrair els quasi 40 músics de la nostra agrupació, acompanyats per quatre membres de la Junta Directiva.
La Banda Juvenil dirigida pel seu director Jesús Jareñó va interpretar diverses obres lliures durant la desfilada i una peça obligada enfront de la llotja d'autoritats que es trobava situada pràcticament al final del recorregut. Totes les bandes participants van culminar l'acte amb l'Himne de València sota la batuta del director Juan Bautista Soria Medina.
Sobre les 21.30 hores, en el CEIP Mare de Déu de la Vallivana, va tindre lloc un sopar de convivència oferida per l'Ajuntament de Picassent a tots els músics participants i convidats (paella, papes, beguda i dolç), tornant a casa amb cert cansament però amb la sensació que aquest tipus d'activitats són gratificants en el seu conjunt per als nostres joves músics per la unió dels components formatius i d'oci.

La Batucada Zumba Li-Xe de l'Artística Manisense participó el pasado día 23 en los actos conmemorativos de las Fiestas de San Juan organizados por la Falla Maestro Serrano – Alicante de Xirivella (Valencia), a las 13:30 horas.
Su vibrante actuación despertó la euforia de los asistentes que se contagiaron del ritmo de nuestra batucada, propiciando que su repertorio de alrededor de 30 minutos se quedara corto para la mayoría del público, pero era el turno de las paellas.
Con este acto la Batucada Zumba Li-Xe da por finalizado el presente curso escolar (2018-2019) con renovada ilusión de seguir creciendo para hacer disfrutar a los vecinos de Manises y a la ciudadanía en general.

Tags: batucada  

El passat mes de desembre es va presentar el documental Mig segle de música, amb motiu del 50è aniversari de L'Artística Manisense. Ara ja està disponible on-line.

Llegeix més...

La Banda Simfònica de L'Artística Manisense, baix la direcció de Bram Sniekers, ha aconseguit el primer premi i el premi especial del jurat de la 72 edició del Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera.

Llegeix més...

El clarinet i requint solista de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, Cecilio Vilar, interpretarà el Concert núm. 2 per a clarinet i banda d'Óscar Navarro amb la Banda Simfònica de L'Artística Manisense el pròxim 14 d'abril baix la batuta de Bram Sniekers.

Llegeix més...

El pròxim 6 d'abril a les 19:00h a la sala Ernest Chenoll, L'Artística Manisense organitza un recital de piano amb la jove intèrpret de 17 anys Maria Linares.

Llegeix més...

L'Artística Manisense organitza el pròxim 9 de març una classe magistral dirigida a alumnat de trompeta, trompa, trombó i tuba que estiguen cursant grau mitjà o superior.

Llegeix més...