/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-305.10.2.2.lve.el8.x86_64 #1 SMP Wed Jul 28 12:08:46 EDT 2021 x86_64

El pròxim dissabte 2 de juliol tindrà lloc la I Jornada de Portes Obertes: Dia de L'Artística, un dia de convivència per a alumnes, músics, socis i amics de L'Artística Manisense amb l'objectiu de compartir i difondre les nostres activitats i la nostra societat.

1606 Jornada Portes Obertes Samarreta ArtisticaEl programa de la jornada inclou concerts, actuacions, macrobatucada i activitats lúdiques com castells inflables per al més menuts. A més, actuarà l'Orquestra Simfònica i a les 20:00 h la Banda Juvenil oferirà un concert a l'Auditori Germanies.

Per a l'ocasió s'ha dissenyat una nova samarreta de L'Artística Manisense que es pot adquirir per 3 €.

Al llarg del mes de juny anirem detallant el programa complet a través de la nostra pàgina web www.artisticamanisense.org i les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Telegram), però ja us podem avançar els actes centrals:

  • A migdia, paella gegant per a la qual cada soci pot recollir 3 tiquets gratuïts (cada tiquet extra costarà 3 euros). Els tiquets es poden recollir des del 16 fins al 30 de juny a secretaria.
  • A la nit, torrà al carrer. La participació en la torrà és gratuïta. L’Artística Manisense proporcionarà la llenya i els participants han d'aportar els ingredients del seu sopar. Només cal apuntar-se prèviament a secretaria per fer una previsió de la participació.
  • I després de sopar, fi de festa a l’Espai Musical.

1606 Jornada Portes Obertes Zumba li xe