La Societat Musical L'Artística Manisense estrena nova web. Un portal més dinàmic, intuïtiu i amb un disseny totalment renovat i noves seccions i continguts. La nova web naix amb l'objectiu de millorar i potenciar la comunicació amb els nostres socis i sòcies, i d'informar els aficionats a la música de Manises sobre les nostres activitats i programació.

 D'aquesta forma, s'ha optat per una estructura simplificada i pràctica, a través de la qual l'usuari puga accedir fàcilment a les diferents seccions de la web. Així, a través de l'apartat de Programació, l'usuari podrà accedir al calendari d'activitats i concerts.

En la pestanya Agrupacions de la barra de menú trobareu tota la informació sobre els diferents grups musicals actius de la nostra Societat, amb informació sobre la seua història, trajectòria i currículum dels directors.

En la secció de l'Escola es troba tota la informació pràctica sobre el seu funcionament, el calendari escolar, així com les agrupacions i activitats especials que acull.

La web continuarà comptant amb una secció de Notícies i amb un apartat de Contacte, on els interessats podran també subscriure’s al nostre butlletí i rebre d’aquesta manera la informació sobre activitats i actualitzacions de la web de forma còmoda en el seu correu electrònic. 

La renovació de la pàgina web de L'Artística Manisense se suma a altres iniciatives a Internet que la Societat duu desenvolupant i potenciant des de fa temps, com la seua presència a les xarxes socials amb els seus perfils de Twitter, Facebook i Youtube. Tot amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca cultural i musical que ofereix L'Artística Manisense a la ciutat de Manises.