El clarinetista de la Royal Concertgebouw Orquestra Amsterdam, Arno Piters, oferirà una masterclass els pròxims 20 i 21 de juliol en la Societat Musical L'Artística Manisense. Podeu reservar ja la vostra plaça.

Modalitats i preus:

  • Modalitat activa A* - 150€ (fins al 10 de juliol)
  • Modalitat activa B* - 200€ (a partir de l'11 de juliol)
  • Modalitat oient - 50€

* Tant la modalitat activa A com B donen dret a dues classes, els dies 20 i 21 de juliol. La diferència de preu és degut a què si realitzes la matrícula abans del 10 de juliol, tens un descompte en la matrícula.

Com inscriure't:

  • Omple el formulari
  • Realitza el pagament de l'opció triada en el compte ES88 0075 0047 4506 0028 8476
  • Envia el justificant de pagament al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Clarinetistes de L'Artística Manisense

Per als i les clarinetistes de L'Artística Manisense s'ha organitzat una masterclass gratuïta a càrrec d'Arno Piters el dia 22 de juliol. Tots aquells interessats i interessades a inscriure's poden escriure al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Sobre Arno Piters

Arno Piters (1980) va estudiar clarinet i requint a l'Acadèmia de Música de Maastricht i a l'Acadèmia de Música d'Amsterdam. Actualment, és requint a la Royal Concertgebouw Orchestra d'Amsterdam, l'orquestra simfònica més coneguda i respectada dels Països Baixos, i considerada com una de les deu millors orquestres del món.

És intèrpret convidat en diverses orquestres com la Mahler Chamber Orchestra, l’Orquestra de la Ràdio de Colònia, la Filharmònica de Rotterdam i de la World Orchestra for Peace.

Arno Piters ha realitzat diversos enregistraments de CD d’obres de Stravinski, Piazzolla, Brahms i Schumann.