Els pròxims 29 i 31 de març L'Artística Manisense ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes per a presentar les seues classes de música per a bebés. Apunta't a aquesta activitat gratuïta i vine amb el teu bebé!

Les classes gratuïtes tindran lloc el dimarts 29 i el dijous 31 de març, en horari de 18:00 hores per al grup d'un any d'edat i de 19:00 hores per al grup de dos. El bebé haurà d'anar acompanyat d'un adult. Les persones interessades poden insciure's a secretaria de la Societat Musical o bé en el telèfon 606 566 697, escollint bé la sessió del dimarts o bé la del dijous en l'horari adequat a l'edat del bebé.

L'objectiu d'aquesta activitat és iniciar els bebés amb la música a través del Mètode Willems, que es basa en iniciar als xiquets en la música de forma activa, fomentant l'escolta i les habilitats rítmiques a través del joc.

Nova oferta per al curs 2016/2017

L'Escola de Música, Dansa i Teatre de L'Artística Manisense té previst posar en marxa el pròxim curs l'activitat de Música per a bebés, que consistirà en classes de sensibilització musical de bebés d'1 i 2 anys a través del mètode d'ensenyament conegut com a Mètode Willems. 

Amb aquesta activitat, l'Escola amplia l'oferta d'educació musical, que actualment s'inicia als 3 anys al Jardí Musical, de manera que el contacte i la sensibilització musical comence amb pocs mesos de vida. A través de les sessions de música per a bebés, es pretén fomentar l'escolta, l'expressió pròpia i la comunicació, així com el respecte cap als demés. La presència de la música durant el desenvolupament del xiquet estimula els processos d'aprenentage.

 

1603 Sensibilitzacio musical bebes explicacio Manises