El president de L'Artística Manisense, Ernesto Chenoll, i la delegada de l'Escola, Mª Jesús Marzo, avancen les actuacions de les nostres agrupacions per al mes de maig, així com les novetats de l'Escola per al curs vinent, a l'espai A diari de Ràdio Municipal Manises

Àudio de l'espai A diari de Ràdio Municipal Manises (15 d'abril de 2014)

Entre les activitats del mes de maig, destaquen la participació de L'Artística Manisense en la Fira d'Associacions que tindrà lloc el pròxim 10 de maig a la plaça Rafael Attard. La Societat disposarà d'un stand durant tota la jornada i a més s'han organitzat dues actuacions. De matí, a les 12:00 hores, el grup de Batucada oferirà una actuació, i a les 18:30 hores serà el torn de les alumnes de dansa clàssica.

El mateix dia 10 de maig, a les 22:30 hores, la Big Band i el Cor Polifònic presenten: "Un regal per al dia de la mare: cançons de hui i de sempre". Un concert molt especial que tindrà lloc a l'Auditori Germanies de Manises.

El dia 18 de maig, l'Orquestra oferirà un concert al Museu de Ceràmica de Manises amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

A més, durant el mes de maig, l'Espai Musical acollirà les Jornades de Música de Cambra, a càrrec d'alumnes del Conservatori Superior de Música de Castelló. Les actuacions tindran lloc els dies 10, 17 i 24 de maig. Disposeu de tota la informació actualitzada en la nostra agenda.

En quant a l'Escola de Música, Dansa i Teatre, Mª Jesús Marzo ha destacat algunes de les novetats que s'estan introduint ja en aquest curs, amb la creació de la Banda Infantil com a pas previ de la Banda Juvenil. De cara al pròxim curs, durant el programa de Ràdio Manises s'ha avançat la implantació progressiva dels dos primers anys dels ensenyaments professionals a l'Escola. En breu s'ampliarà la informació a la nostra pàgina web.