L'holandès Bram Sniekers és el nou director de la Banda Simfònica de L'Artística Manisense.

0718-bram-sniekers-extBram Sniekers, que ja va estar al front de l'agrupació com a director convidat en el passat Concert de Nadal, compta amb una àmplia experiència en el camp de la direcció de banda i orquestra. Bram Sniekers va començar els seus estudis musicals a Thorn (Holanda) i posteriorment va estudiar trompeta i direcció d'orquestra al Conservatori de Maastricht. Ha sigut finalista o guanyador de diversos cursos i premis de talent musical i de direcció d'orquestra.

En la seua àmplia trajectòria com a director, ha estat al front de bandes i orquestres simfòniques tant per la geografia espanyola (València, Gran Canària, País Basc, La Corunya, Ourense, Pontevedra…) com per la internacional (Colòmbia, Veneçuela, Suïssa, Alemanya, Holanda…) i ha dirigit, al seu torn, a solistes de gran talla internacional. Ha enregistrat diversos treballs discogràfics en col·laboració amb editorials internacionals com World Wind Music, Baton Music i Amstel Music.

0718-ernesto-chenoll-bram-sniekers

L'Artística Manisense

La Banda Simfònica de L’Artística Manisense, que enguany celebra el seu 50 aniversari, està formada en l'actualitat per un centenar de músics i al llarg de la seua història ha guanyat diversos certàmens de música, com el Certamen de València i el Vila d'Altea. A més de la seua agrupació principal, la Societat Musical compta amb una Orquestra, un Cor Polifònic, una Banda Juvenil i altres agrupacions com la Batucada Zumba-li Xe. L’Artística Manisense compta també amb una Escola de Música, Dansa i Teatre que ofereix classes d'ensenyaments elementals i professionals de música, així com classes per a bebès o solfeig per a adults.