Dissabte 27 de gener comencen les Jornades de Pedagogia Musical en L'Artística Manisense amb un taller de música per a bebés d'1 i 2 anys amb gran èxit de solicituds. 

0118 cartell musica bebesL'estimulació musical per a bebés estimula els dos hemisferis cerebrals, i potencia les emocions i capacitats d'aprenentatge. El taller, a càrrec de José Lara, parteix d'aquesta premisa per oferir una experiència musical i pedagògica per a viure en família i potenciar així el vincle entre mare, pare i bebé. L'activitat ha tingut molt bona acollida, el que ha fet que les places s'hagen esgotat ràpidament tant del primer torn com del segon que es va crear esta setmana. L'alta demanda de places ha fet que la societat musical estiga plantejant-se organitzar un segon taller d'estes característiques.

Este taller forma part d'una sèrie de jornades pedagògiques que continuaran el pròxim 24 de febrer amb un taller a càrrec de Manoli Chulvi dirigit a xiquets d'entre 3 i 6 anys i el 12 de maig amb una jornada organitzada per a xiquets d'entre 6 i 12 anys a càrrec de María Capel. Estes activitats es complementaran amb altres conferències amb l'objectiu de proporcionar als pares i mares les eines educatives i pedagògiques per a les diferents etapes de desenvolupament dels seus fills.

Les Jornades de Pedagogia Musical s'emmarquen dins de les activitats del 50 aniversari de L'Artística Manisense, que s'està celebrant al llarg del 2018 i que inclouen conferències, tallers, cinema i música, entre d'altres.