/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-513.11.1.lve.el8.x86_64 #1 SMP Thu Jan 18 16:21:02 UTC 2024 x86_64

Dissabte 29 de juliol, a les 19:30, l'agrupació juvenil de L'Artística Manisense, dirigida per Jesús Jareño, ofereix un concert al Palau de la Música de València.

La Banda Juvenil interpretarà un repertori de compositors valencians, espanyols i estrangers: Gangster's scenes (José A. Pina), Paradise (Óscar Navarro), Arabian dances (Brian Balmages), Coliseum (Hugo Chinesta), Os Pássaros do Brasil (Kees Vlak) i Concerto d'amore (Jacob de Haan); i dos obres de joves compositors que van ser presentades al 3r Concurs de Composició per a Banda Juvenil "Música Jove" (2016) de València: Una aventura espacial (obra finalista, de Miguel Ángel Ibiza) i Al castellet (Javier Martínez, primer premi).

La Banda Juvenil, que recentment va guanyar el I Concurs "Memorial Francisco Fort", està formada per l'alumnat de l'Escola de Música de L'Artística Manisense. L'agrupació juvenil permet els educands i educandes iniciar-se en la pràcica musical en grup i en este sentit forma part del pla d'estudis de l'Escola. A més, el pas per la Banda Juvenil forma els músics i músiques de cara a la seua incoporació en la Banda Simfònica. En l'actualitat, les actuacions de la Banda Juvenil conformen una part important de la programació de la Societat Musical L'Artística Manisense.

Foto: José María Montesinos