El passat 12 de juny, el grup colombià AINJAA Pro va oferir una master class de batucada a Manises i va actuar a la plaça Rafael Atard, amb la col·laboració de L'Artística Manisense i de la seua batucada Zumba-li Xe i de l'Ajuntament de Manises.

El pavelló Luis Vilar va acollir a més de set batucades diferents que van assistir a la master class oferida per AAINJAA. Un taller on el grups de batucada van poder rebre directament dels integrants d'AAINJAA una sessió dirigida a millorar les seues tècniques i habilitats tant musicals com escèniques.

En acabar la classe, el grup AAINJAA Pro va oferir una actuació a la plaça Rafael Atard, en obert per al públic assistent.

AAINJAA està considerada com una de les millors batucades de l'àmbit internacional. Compta amb numerosos artistes multidisciplinars especialitzats en percussió, dansa i teatre. El grup ja havia organitzat classes en diverses ocasions en col·laboració amb la batucada Zumba-li Xe, però ha sigut la primera vegada que actuen a Manises. Tant la masterclass com l'actuació s'emmarca dins de la seua gira internacional per Canadà, Espanya, França i Rússia.

 

1706 batucada-aainjaa-2

1706 batucada-aainjaa

1706 batucada-aainjaa-4

Fotos: Laura López / Batucada Zumba-li Xe

Més fotos en la pàgina de Facebook de la batucada Zumba-li Xe de L'Artística Manisense