La Banda Juvenil de L'Artística Manisense participarà el pròxim 5 de març en el I Concurs de Bandes Juvenils "Memorial Francisco Fort", organitzat pel Centre Artístic Musical de Moncada.

L'agrupació manisera, dirigida per Jesús Jareño, participarà la categoria principal que inclou a bandes de fins a 80 músics i interpretarà l'obertura Es Vedrà, de José A. Pina, com a obra de presentació; Fate of the Gods de Steven Reineke, com a obra obligada, i com a obra lliure Carlomagno, de Pere Sanz. És la primera vegada en la història de la nostra societat que la Banda Juvenil participa en un certamen de bandes juvenils.

1702 camiseta certamen banda juvenil

El I Certamen de Bandes Juvenils "Memorial Francisco Fort" tindrà lloc els pròxims 4 i 5 de març al Conservatori de Moncada. L'actuació de l'agrupació de L'Artística Manisense tindrà lloc el diumenge 5 de març a les 12:00 hores. En total, onze agrupacions juvenils participen en aquesta edició del concurs, entre les quals podem trobar la Unió Musical de la Pobla de Farnals, l'Agrupació Musical de Rocafort, la Unió Musical de Montcada, la Societat Ateneu Musical del Port o l'Agrupació Musical de Massarrojos, entre altres.

Abans del certamen, la Banda Juvenil oferirà el programa del certamen en un concert preparatori que tindrà lloc el dissabte 18 de febrer a les 19:00 hores a l'Auditori Germanies de Manises.

L'Artística Manisense ha dissenyat una camiseta commemorativa del certamen que es repartirà entre els músics que participen, i que tots aquells membres de la Societat que ho desitgen podran encarregar.