Arranca el curs a l'Escola de Música, Dansa i Teatre amb classes de música per a bebés com a novetat.

L'Escola de Música, Dansa i Teatre de L'Artística Manisense de Manises ha iniciat les seues classes amb una nova oferta educativa dirigida a bebés d’1 i 2 anys. Les classes, dirigides per professorat format en metodologia Willems, tenen com a objectiu introduir els més menuts a la música de forma activa, fomentant l’escolta i les habilitats rítmiques a través del joc.

Aquesta activitat se suma a les classes de Jardí Musical, dirigides a xiquets d’entre 3 i 5 anys, i que serveixen de familiarització amb la música abans d’iniciar els ensenyaments elementals en l’Escola. A més, el centre educatiu de L’Artística Manisense ofereix també ensenyaments professionals i classes de dansa.

Amb estes noves iniciatives, l'Escola de Música, Dansa i Teatre, que compta amb més de 250 alumnes i un claustre de 25 professors titulats, amplia la seua oferta educativa, dins de la línia que ha iniciat els últims anys amb la implantació, entre altres, de les classes de batucada i de la banda infantil, que han tingut una gran acollida per part dels nostres socis i sòcies.

La matrícula de l'Escola de Música, Dansa i Teatre de L’Artística Manisense està oberta durant tot el curs.