Dissabte 20 de juny, L'Artística Manisense ofereix el tradicional Concert de Sant Joan, la cita que cada any dóna la benvinguda a l'estiu a Manises i marca l'inici de la programació musical d'estiu de la nostra societat.

El concert tindrà lloc a les 22:00 hores a la plaça Cor de Jesús de Manises i en ell participaran la Banda Juvenil, dirigida per Jesús Jareño, i la Banda Simfònica, baix la batuta de Javier Guna. Aquest concert significa l'estrena del maniser com a director de la Banda Simfònica, agrupació de la qual es troba al front des del passat mes d'abril.

Javier Guna és membre de L'Artística Manisense des de 1978, societat en la qual va iniciar els seus estudis d'oboè. En el camp de la direcció, ha estat director titular de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria (1991), de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona (2006) i de l'Orquestra i de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Benaguasil (2008). Actualment és professor d'oboè al Conservatori Professional de Música de Catarroja.

Programació d'estiu

El Concert de Sant Joan marca l'inici de la programació d'estiu de L'Artística Manisense, que té organitzades diverses activitats durant els mesos de juny i juliol. Així, la Banda Juvenil participarà en la XVI Trobada de Bandes Juvenils de l'Horta Sud a Silla el pròxim 27 de juny i l'11 de juliol l'Orquestra Simfònica organitza una Trobada d'Orquestres junt a la Jove Orquestra Simfònica de Burgos a l'Auditori Germanies de Manises.

També el grup de batucada Zumba-li Xe té previstos diversos actes al llarg de l'estiu, entre els quals destaquen una actuació en l'Associació de Sordmuts d'Alzira aquest dissabte dia 20 o una actuació en la Falla Tribunal de les Aigües de Quart de Poblet el pròxim dia 27. Podeu tenir més informació de les actuacions d'aquesta agrupació de L'Artística Manisense a través del seu Facebook i de la seua nova pàgina web.

La Banda Simfònica, per la seua part, tornarà a actuar el pròxim 4 de juliol en el Festival de Bandes Ciutat de Manises, amb la banda del Centre Instructiu de Xirivella com a banda convidada. Com cada any, el Festival marca l'inici de les festes de Manises, que s'allarguen fins al 19 de juliol, i en les quals L'Artística Manisense també participarà activament amb la seua presència en diversos actes de carrer.

Recordeu que per a estar al dia de totes les nostres novetats podeu seguir-nos als comptes de Facebook i de Twitter de L'Artística Manisense, així com consultar la secció de programació de la nostra pàgina web.