L'Artística Manisense dóna la benvinguda a les festes nadalenques amb una programació musical diversa i per a tots els gustos.

Dissabte 20 de desembre, a les 21:00 hores, l'Orquestra Simfònica ofereix un concert junt amb el Cor Polifònic i el Cor Juvenil Collegium Vocale a l'església Sant Joan Baptista de Manises.

Diumenge 21 de desembre, a les 12:00 hores, la Banda Simfònica ofereix el seu tradicional concert de Nadal a l'Auditori Germanies, durant el qual a més es donarà la benvinguda als nous músics de l'agrupació. El programa del concert inclou obres d'Aram Khatxaturian, Dimitri Xostakóvitx i Jules Demersseman, amb l'actuació dels flautistes Guillem Sorribes i Ana Madolell com a solistes. A més, la banda interpretarà una selecció de nadales de Pablo Sánchez Torrella.

Dilluns 22 de desembre, el Cor Juvenil i el Cor Polifònic de L'Artística Manisense actuaran a la Catedral de València, a les 20:00 hores. Les dues agrupacions tornaran a actuar dimarts 23 de desembre, a les 18:00 hores, al Hall de l'Hospital de Manises.