Més de quaranta anys d'història donen per a moltes imatges. La pàgina de Facebook de L'Artística Manisense recull algunes de les imatges històriques de la nostra Societat.

El primer concert a l'aire lliure, les classes de solfeig a l'antiga seu de L'Artística Manisense al carrer València, les primeres celebracions de Santa Cecília o els primers certàmens de la Banda Titular. Aquestes són algunes de les imatges que es poden veure a la pàgina de Facebook de L'Arística Manisnse en l'àlbum "Història de L'Artística en fotos", gestionat per José María Montesinos, arxiver de la Societat, amb fotografies del seu propi fons personal, del fons de la Societat Musical i de diversos fotógrafos.

1014 historia not2

L'any 1970 la banda de L'Artística Manisense va actuar per primera vegada amb el seu director Enrique Forés Asensi.

Són imatges preses per diversos fotògrafs, professionals o aficionats, que ens traslladen a les primers passes de L'Artística Manisense, i que reflecteixen l'evolució de la Societat Musical des de la seua creació el 1968. Un àlbum de fotos que es va actualitzant periòdicament amb noves fotografies i que representa un testimoni gràfic de la història de L'Artística Manisense.

La pàgina de Facebook de L'Artística també recull altres imatges i documents de l'arxiu de la Societat, per exemple relatives als festivals de bandes Ciutat de Manises o als retalls de premsa relatius a L'Artística Manisense, així com totes les imatges d'activitats i acutacions actuals. 

Segueix-nos a Facebook: http://www.facebook.com/artisticamanisense.org

 

Nota: La pàgina de Facebook de L'Artística Manisense és una pàgina oberta, no és necessari tindre un compte a la xarxa social per a poder accedir.