Els prop de 250 alumnes de l'Escola de Música i Dansa de L'Artística Manisense comencen les classes hui dilluns 15 de setembre.

La principal novetat del curs 2014/2015 és la implantació dels ensenyaments professionals de música a l'Escola. Enguany, s'ha implantat el 1r curs, que compta amb sis alumnes matriculats que rebran classes d'instrument, solfeig i conjunt instrumental.

Està previst que l'any que ve s'implante el segon curs d'ensenyaments professionals, de forma que els alumnes de L'Artística Manisense puguen continuar els seus estudis a Manises i retardar dos anys el fet d'haver de desplaçar-se a altra localitat per a assistir al conservatori. En finalitzar els dos primers cursos, els alumnes que cursen ensenyaments professionals a l'Escola podran realitzar les proves d'accés directament a 3r curs en qualsevol conservatori.

Altra de les novetats d'este curs és l'assignatura de cor per als alumnes de 1r a 4t d'ensenyaments elementals, adaptant-se així al currículum que imparteixen els conservatoris en esta etapa educativa.

Amb estes noves iniciatives, l'Escola de Música i Dansa  amplia la seua oferta educativa, dins de la línia que ha iniciat els últims anys amb la implantació, entre altres, de les classes de batucada i de la banda infantil, que han tingut una gran acollida per part dels nostres socis i sòcies.